6 Replies to “Dejan Manaskov vs Czech Republic (19.01.2012) @ Handball EURO 2012”

  1. Ако слушате внимателно на 0:14 се слуша кичмата на чехот како пука 🙂 Браос
    машко !!!

  2. Абе ја нишо не слушам какво пукање на кичма.

  3. Мислам дека тој првиот гол од крило беше најбоље на ова ЕП. (Сега за сеа па
    за понатаму ќе видиме кој е најбоље гол на ова ЕП )

Comments are closed.