25 Replies to “Euro 2012 Qualification – Spain vs Czech Republic ( 25.03.2011 )”

  1. it fuckin hurts me to see how not one of czech players anymore gives credit to Petr Cech even though he pulls of saves you cant even dream of :), not even the commentator, hes just that good hes the perfect goalkeeper

  2. Je pravda že zavěsit znamená něco jinýho ale takhle by ses ktomu postavit neměl no prostě to tam dobře poslal nebo to dobře trefil zavěsit mužeš např do šibenice:)

  3. takže mě nezajíma, že lízáš prdel tvýmu tátovi kokote, zavěsit znamená zavěsit, di si brečet jinam

  4. i think cech is the best goalkeeper in the world….its funny how casillas has the golden gloves

  5. @hadrabator-OK,ty nadávky jsem přahnal a za to se ti omlouvám!!Dobře,řekl jsi svůj názor a já ti ho neberu,ale musíš to brát tak v jaký sme situaci!!Nemůžeme hrát otevřenej fotbal proti polovině týmu Barcy a proti polovině týmu z Realu,to prostě nejde!!Jo ted Český fotbal není nejlepší,ale v roce 2004 si byl i ty určitě pyšný na to jak jsme hráli!!
    Jseš klasický Čech,když se nedaří tak jim přece nebudu fandit,zato když se daří tak je nazívš pomalu Bohy!!

  6. No, to bys tam poslal teda dobrý hráče :)) Asi nejsem tak ohromně znalý jako ty, nejsem takovy fotbalovž genius, ale alespon umím jednat slušně, bez nadávek a nechybí mi mozek v hlavě,jako tobě… Příště zkus zapojit alespoň tu jednu buňku co máš v hlavě,která ovládá tvé tělo a smysly, a jednej rozumně. Já jsem řekl svůj názor, to ze se ti nelíbí ti neberu, každopadne reagovat jako hlupak nemusís,abysme to poznali. Českej fotbal je hrozny, 1 utočník,nejhorsi vec sveta.

  7. -Ty debile!!Kolik ti je?Tipuji 10!!Jak chceš hrát se Španělskem otevřenej fotbal,vždyt by to byla “sebevražda”!!Až budou v repre hráči jako V.Kadlec,Kalas,Pekhart,Morávek,Hloušek…prostě kluci z našich mládežnických repre tak pak budeme možná moct hrát se Šanělskem otevřený fotbal!!Do té doby prostě NE!!

Comments are closed.